Steun de opleiding van geleidehonden

Ja, ik steun de opleiding

Elke gift draagt bij aan de opleiding van onze hondenhelden. Kies een bedrag hieronder en doneer. Hartelijk dank voor je steun!

Ik doneer eenmalig:

Persoonlijke gegevens

Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht

Betaalwijze

Ja, ik machtig KNGF Geleidehonden om eenmalig geld af te schrijven.*

Zo gaat KNGF Geleidehonden om met persoonsgegevens

Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk en volgens de WBP wordt behandeld. Wij kunnen deze informatie gebruiken om je te informeren over onze activiteiten, projecten en mogelijkheden om de geleidehondenopleiding te steunen. Als je op deze informatie geen prijs stelt kun je dit schriftelijk melden per e-mail aan info@geleidehond.nl of per brief aan KNGF Geleidehonden, Antwoordnummer 570 1180 VB Amstelveen.
Je kunt tevens op elk moment inzage vragen in de gegevens die wij over jou verzamelen of deze laten corrigeren of verwijderen.
Lees hier het volledige privacy statement van KNGF Geleidehonden.

De echte held herken je aan zijn outfit

Onze bijzondere honden zijn met recht echte helden. Ze staan dag en nacht klaar voor hun baas, begeleiden van A naar B, helpen met boodschappen en bieden rust, steun en afleiding.

Net als hun fictieve superheldencollega's hebben zij dus zeer bijzondere krachten. Deze echte helden kom je gewoon tegen op straat en zijn te herkennen aan hun geleidehondenoutfit!

Onze geleidehonden worden niet met speciale gaven geboren. Ze groeien uit van normale pup tot hondenheld. Het vergt veel tijd, geduld en geld voordat zij hun belangrijke taak volledig onder de knie hebben. Steun je ook de opleiding met een donatie? Maak dan hier jouw gift over.

Wil je geen formulier invullen? Sms dan het woord PUP naar 4333. Zo doneer je eenmalig €3,- aan de opleiding van onze geleidehonden. Bekijk hier onze actievoorwaarden sms-acties

Page image