Open een wereld voor €1 per week

header image


Met €1 per week* maak jij een wereld van verschil voor mensen met een beperking. Met dat bedrag leiden wij hulphonden op, die hun baas praktische hulp, vrijheid, zelfstandigheid en zelfvertrouwen bieden.

* Bij een donatie van €1 per week wordt er maandelijks een keer €4 van de rekening afgeschreven.

Jij opent werelden

Sylvana, Claudia en Erik deelden graag hun verhaal met jou. En zo zijn er nog meer verhalen te vertellen. Als donateur kun je ervoor kiezen 12 openhartige wereldverhalen in je mailbox te ontvangen. Maandelijks opent er zich dan een nieuwe wereld voor jou én door jouw steun.

Ik doneer

Meest gekozen bedrag

Persoonlijke gegevens

Gewenste aanhef

Voornaam is verplicht
Achternaam is verplicht

Betaalwijze

Selecteer uw bank

Ja, ik machtig KNGF Geleidehonden om eenmalig geld af te schrijven.*

Privacyvoorwaarden

De gegevens die wij via dit formulier ontvangen verwerken wij conform de AVG om jouw gift te kunnen verwerken, jou te bedanken en informeren over onze activiteiten. Heb je hier vragen over? Laat het ons weten, we horen het graag.  Uitgebreid Privacy Statement >

 

KNGF opent werelden

Onze honden hebben het bestaan van heel veel mensen ingrijpend veranderd. Levens met beperkingen, worden dankzij onze honden verlicht en krijgen meer perspectief. Hondenbazen kunnen zelf het mooiste vertellen hoezeer hun hulphond bijdraagt aan een grotere wereld. Zoals Janice, die dankzij haar geleidehond kon studeren en op kamers wonen. Ondanks het feit dat zij langzaam blind werd. Of Mariska, die door haar assistentiehond leerde om niet alleen haar rolstoel, maar ook hulp van buitenaf te accepteren.

Open meer werelden met ons. Steun KNGF Geleidehonden.